Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Met camera’s op auto’s rijdt Google al 15 jaar lang de hele wereld over om straten, pleinen, steden en dorpen vast te leggen.

Volgens Google zijn er inmiddels meer dan 220 miljard afbeeldingen gemaakt in meer dan honderd landen en gebieden. De Street View-auto's hebben in de afgelopen vijftien jaar meer dan zestien miljoen kilometer afgelegd. Dat zijn vierhonderd rondjes om de aarde.

Nu gaat Google een nieuw soort camera testen om nieuwe beelden te maken. Hoewel de functie ideaal is om te kijken hoe een omgeving eruit ziet, zijn er ook talloze verzamelingen van grappige, opmerkelijke of vreemde Street View-plaatjes.

Het is nu ook mogelijk om terug te gaan in de tijd met Street View. Op zowel Android als iOS kun je beelden vergelijken die de afgelopen jaren zijn gemaakt. Zo kun je bekijken hoe een plek is veranderd.

Google Street View   AppStore   GooglePS

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)