Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

De EA Sports FIFA-videogames zullen eind 2022 nog een laatste editie hebben met de 2023-versie. Daarna komt er een einde aan de overeenkomst.

Dit bracht EA Sports ertoe zoek te gaan naar een nieuwe game die de erfenis van de franchise voortzet. Zo werd de nieuwe naam EA Sports FC geboren, die eind 2023 zijn debuut zal maken.

EA Sports werkte hard om een ​​voetbalvideogame te maken die alleen werd geëvenaard door de Winning Eleven-serie die uiteindelijk Pro Evolution Soccer werd. Geen van de games die concurreerden met de EA Sports-game had echter de licentie van FIFA en alle competities ter wereld. Ze hebben ook de rechten om de meeste bestaande spelers te gebruiken en zelfs enkele van de grootste legendes in het spel.

FIFA wilde significant meer geld dan EA tot nog toe betaalde voor de rechten. Nu betaalt het gamebedrijf 150 miljoen dollar (142 miljoen euro) per jaar om de naam te mogen dragen, FIFA wilde het dubbele. Verder wilde FIFA meer gaan doen met 'digitale producten', aldus de Times. Het idee dat FIFA met andere gamemakers in zee zou gaan, schoot EA klaarblijkelijk in het verkeerde keelgat.

EA Sports

FIFA wilde meer dan miljard dollar van EA Sports voor naamgebruik

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)