Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Dankzij de stijgende populariteit is de strijd om de Formule 1-rechten in Amerika heviger dan ooit. 

Sinds 2017 wordt de Formule 1 in Amerika uitgezonden door ESPN. De zender betaalt daar naar verluidt zo’n vijf miljoen dollar per jaar voor, maar die prijs zal vanaf 2023 enorm stijgen. De deal van ESPN loopt aan het eind van 2022 af en dat biedt de F1 weer een nieuwe onderhandelingspositie. De sport is namelijk aanzienlijk gegroeid in populariteit.

Met al die nieuwe aandacht mikt de F1 nu op een prijs van 100 miljoen dollar. ESPN heeft een nieuw bod uitgebracht van 70 miljoen dollar (meer dan tien keer zoveel als de huidige deal), maar de F1 houdt de boot voorlopig af. Er zijn volgens Business Insider namelijk meer kapers op de kust. Naast Netflix willen ook Amazon en NBCUniversal een gooi doen naar de uitzendrechten. NBC had tot 2017 de uitzendrechten in Amerika, maar verloor die aan ESPN. Voor Nederlanders betekent dit in 2023 niet dat de F1 te zien is met een account van Netflix of Amazon. Voorlopig gaat het alleen om de uitzendrechten in Amerika.

GPBlog   Business Insider United KingdomGreat Britain

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)