Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Het kiezen van de juiste SSD is niet zo eenvoudig als het vinden van de beste prijs of zoeken welke de snelste is.

Kingston heeft, samen met honderden klanten, resellers en OEM-fabrikanten, gesproken over hoe ze een selectie maken van wat wèl en wat juist niet werkt. Op basis van dit onderzoek hierbij drie meest voorkomende fouten die men maakt bij het kopen van een SSD:

  1. Zakelijke- versus consumentenkwaliteit
    Producten van consumentenkwaliteit worden zelden gemaakt voor dezelfde intensieve, dag-in-dag-uit bewerkingen waar datacenters om vragen. Producten van zgn. 'enterprisekwaliteit' zijn geoptimaliseerd om consistente workloads aan te kunnen en bieden een voorspelbare, lage latentie.
  2. Levensduur/prestatie
    Van belang bij de selectie van een SSD met volledige capaciteit in plaats van een overprovision (OP)-schijf. Zodra zulke SSD's een capaciteit van 90% bereiken, moeten de gegevens volledig worden gewist en vervolgens overschreven. Dit heeft invloed op willekeurig lezen/schrijven en latentie, wat uiteindelijk resulteert in enorme afname in prestatie.
  3. Onbekend/goedkoop versus duurdere/bekend merk
    Het kiezen van goedkope SSD's als onderdeel van een ‘rip-and-replace’-strategie lijkt in eerste instantie een goede, betaalbare oplossing. Maar wanneer een SSD binnen korte tijd lees-/schrijffouten geeft, wordt het al snel een dure investering.

Lees meer...

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)