Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Een NFT staat voor een uniek digitaal artikel of item dat niet vervangbaar (fungible) is.

In tegenstelling dus tot bijvoorbeeld geld of Bitcoins die je wél gewoon vrij en oneindig voor elkaar kunt inwisselen. Ondanks dat het dus twee verschillende dingen zijn, worden NFT’s vaak nog steeds verward met Bitcoins en andere cryptocurrency.

Doordat NFT's toch nog relatief nieuw zijn en vele mensen nog geen kennis met het digitaal eigenaarschap hebben gemaakt, zijn de mogelijkheden ervan nog niet volledig ontplooid. In 2021 werden ze algemeen geaccepteerd, waarbij de focus voornamelijk lag in het verhandelen van illustraties, video’s en items in verschillende games.

Handig of Hype?
Handelaren zijn druk bezig met de ontwikkelingen rondom NFT’s. Ook zijn verschillende bedrijven bezig met het maken van vastgoed NFT’s. Hierdoor kun je jouw huis eenvoudig verkopen, door de NFT over te dragen. Bij NFT zijn altijd royalties gemoeid met de verkoop, waardoor je als eigenaar bij latere transacties royalties ontvangt.

Er zijn echter ook tegengeluiden, met name in vanuit de financiële wereld. Dat kan ook niet anders, want het principe van block chain legt een serieuze bom onder het huidige stelsel: met crypto's kunt je zonder tussenkomst van derde partijen, zoals banken, betalen of betaald krijgen.

Wat zijn NFT's   Business Insider

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)