Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Microsoft zegt dat het op 15 juni en na 27 jaar, officieel stopt met de ondersteuning van de Internet Explorer desktop-toepassing.

Het programma werd voor het eerst uitgebracht in 1995 als een add-on-pakket voor Windows 95. Later begon het bedrijf de browser gratis te leveren als onderdeel van het pakket. De browser bereikte in 2003 een piek van 95 procent marktaandeel, maar kon zijn positie niet behouden en het gebruikersbestand nam dramatisch af.

Microsoft adviseert organisaties met klem niet te wachten tot die datum om na te gaan welke gevolgen het wegvallen van de aloude browser heeft voor bedrijfsprocessen.
Steeds meer websites worden onmogelijk te bezoeken met deze oude webbrowser van Microsoft. Nieuwssite NOS.nl kondigde afgelopen dinsdag aan Internet Explorer niet meer te ondersteunen.

Microsoft

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)