Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Op 24 september is de nieuwe streamingdienst Symphony gestart. Het videoplatform moet muziek van toporkesten toegankelijk maken voor een wereldwijd publiek.

Volgens medeoprichter Henk Bout is er in deze tijd plaats voor initiatieven die zich richten op nichedoelgroepen. 'Je moet er dan wel voor zorgen dan de hele ervaring, zowel qua beeld als qua technologie, op het niveau van deze grote spelers is. Als je dat goed doet, dan kun je een markt van 500 miljoen liefhebbers van klassieke muziek bedienen.'

Inmiddels nemen deel het Concertgebouworkes, het London Symphony Orchestra,het Royal Stockholm Philharmonic Orchestra,het Orchestre symphonique de Montréal, Czech Philharmonic, The Cleveland Orchestra, Tonhalle Orchester Zürich en het Budapest Festival Orchestra.

Dit najaar volgen nog meer orkesten. Alle deelnemende orkesten – nu zo’n tien, het streven is 25 – zullen elk vier concerten per jaar livestreamen onder de titel Symphony Night Live met avondvullende registraties compleet met interviews, behind the scenes, verhalen en commentaar van kenners.

Symphony

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)