Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Sinds de aankondiging dat Elon Musk zijn Twitter-overname 'on hold' heeft gezet, zijn zowel die aandelen als die van Tesla aanzienlijk in waarde gedaald.

Het is de eerste keer dat Musk terughoudend is over zijn beslissing om Twitter te kopen. Musk refereerde naar data die uitkwam op 2 mei, een week nadat Twitter akkoord ging met de overname. In de data wordt beweerd dat minder dan vijf procent van de gebruikers nep accounts zijn.
Hij wilde niet zeggen of de deal stopgezet wordt als meer dan vijf procent van de accounts nep blijken te zijn, maar het is wel de eerste keer dat Musk zich wat meer terughoudend gedraagt.

Red: Alsof je zoiets niet eerst checkt voordat je een multi-miljardeninvestering doet. Wellicht is Musk geschrokken van de val van de beurskoers (-18% tot -21%)  waarin Twitter terecht is gekomen? De koers van Tesla heeft hij daarin meegesleurd (zie afbeelding hierboven).

Adformatie   @elonmusk

 

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)