Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Met de komst van geavanceerde methodes om data illegaal te verzamelen, wint deze manier aan populariteit. Succesratio is laag maar blijft lucratief.

Credential stuffing is een cyberaanval waarbij inloggegevens die zijn verkregen door een datalek op een dienst wordt gebruikt om in te loggen op een andere niet-gerelateerde dienst. Een aanvaller kan bijvoorbeeld een lijst gebruiken met gebruikersnamen en wachtwoorden die zijn verkregen na een datalek op een bepaalde dienst. De aanvaller hoopt dat een fractie van de datalek-lijst ook gebruikt wordt om in te loggen bij die andere dienst en dat ze voor beide diensten dezelfde gebruikersnamen en wachtwoorden hebben gebruikt.

Vanaf 2019 is Credential stuffing in opkomst dankzij massale lijsten met gestolen inloggegevens die worden verhandeld en verkocht op de zwarte markten (Darkweb). De snelle verspreiding van deze lijsten, gecombineerd met de vooruitgang in tools die bots gebruiken om traditionele inlog beveiligingen te omzeilen, hebben ervoor gezorgd dat credential stuffing een populaire aanvalsmethode is geworden.

CybercrimeInfo   Cloudflare

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)