Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Het bundelen van kennis en informatie rondom cybersecurity vergroot de digitale weerbaarheid van Nederland.

Het Nationaal Cybersecurity Centrum (NCSC), het Digital Trust Center (DTC) en het Cyber Security Incident Response Team voor digitale dienstverleners (CSIRT-DSP) gaan samen in één centraal expertisecentrum.

Deze nieuwe instelling gaat alle organisaties in Nederland - groot of klein - van passende informatie en kennis voorzien. Door het creëren van 1 organisatie kan de Rijksoverheid haar cybersecuritycapaciteit efficiënter en effectiever inzetten. Deze nieuwe organisatie fungeert dan als nationaal expertisecentrum, informatieknooppunt én nationaal Computer Security Incident Response Team (CSIRT). De bundeling van krachten zorgt ook voor een efficiëntieslag op het gebied van gezamenlijke bedrijfsvoering, huisvesting en ICT.

Ministers Dilan Yeşilgöz-Zegerius (Justitie en Veiligheid) en Micky Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat), waaronder deze cybersecurity organisaties vallen, hebben op 7 augustus de Tweede Kamer geïnformeerd over de uitkomsten van een verkenning naar samenwerking.

NCSN  DTC  CSIRT-DSP

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)