Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Deze nieuwe malware wordt gebruikt in het noordoosten van Syrië, waar talloze regionale conflicten plaatsvinden.

De Androïd spyware wordt verspreid via sms-berichten die doen alsof ze afkomstig zijn van bijvoorbeeld telecommunicatiebedrijven of smartphonefabrikanten. Eenmaal op de link in het bericht geklikt, wordt bloatware geïnstalleerd dat het geïnfecteerde apparaat 24/7 analyseert en persoonlijk gegevens doorstuurt. Dit kunnen opgenomen telefoongesprekken zijn, oproeplogboeken, contacten, foto's, apparaatlocatie en sms-berichten.

Volgens een woordvoerder van Lookout, is er bewijs dat erop wijst dat Hermit is ontwikkeld door de Italiaanse spywareverkoper RCS Lab en Tykelab, een bedrijf voor telecomoplossingen, en waarvan Lookout zegt dat het een dekmantelbedrijf is. Dit bedrijf opereert in dezelfde markt als Pegasus-ontwikkelaar NSO Group Technologies en Gamma Group, die FinFisher hebben opgericht. *Gezamenlijk gebrandmerkt als 'wettige onderschepping'-bedrijven, beweren ze alleen te verkopen aan klanten met legitiem gebruik voor surveillanceware, zoals inlichtingen- en wetshandhavingsinstanties. In werkelijkheid zijn dergelijke instrumenten vaak misbruikt onder het mom van nationale veiligheid om bedrijfsleiders, mensenrechtenactivisten, journalisten, academici en overheidsfunctionarissen te bespioneren.

Lookout United KingdomGreat Britain

Lookout is een techbedrijf dat zich heeft sinds 2007 gespecialiseerd in de (bedrijfs)veiligheid tussen mobiliteit en cloudtechnologie. Met een, door de cloud geleverd platform, beveiligt het bedrijf gevens voor 's werelds toonaangevende ondernemingen en zorgen ervoor dat ze voldoen aan de regelgeving met respect voor de privacy.

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)