Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Passkeys zijn een vervanging voor wachtwoorden. Hiermee kun je jezelf bij websites en apps aanmelden zonder een wachtwoord te gebruiken. Dat is niet alleen handiger, maar ook veiliger.

Passkeys zijn een op standaarden gebaseerde technologie die, in tegenstelling tot wachtwoorden, bestand is tegen phishing, altijd sterk is en zo is ontworpen dat er geen gedeelde geheimen zijn. Ze vereenvoudigen de accountregistratie voor apps en websites en zijn gebruiksvriendelijk.

FidoMIDPasskey is ook bekend als FIDO Multi-Device ID. Met behulp van dit proces wordt er een melding naar de smartphone van een gebruiker gestuurd zodra hij/zij inlogt op een site. De site kan identiteit verifiëren via biometrie of pincode, waardoor een wachtwoord niet meer nodig is. Zodra de gebruiker zijn telefoon heeft gebruikt om in te loggen op een platform, blijft hij ingelogd op zijn account, wat betekent dat je je telefoon niet elke keer nodig hebt als je een nieuwe site of een nieuw platform wilt bezoeken.

Passkey is een universele technologie en zou daarom moeten werken ongeacht het besturingssysteem of de browser, waardoor het voor meer gebruikers toegankelijk wordt. Website- en app-ontwikkelaars zullen de technologie moeten implementeren voordat ze ermee kunnen beginnen, maar Apple, Google en Microsoft hebben al bevestigd dat ze binnen een jaar een FIDO-login gaan faciliteren. Voor de bedrijven is nog geen datum vastgesteld.

iCulture    

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)