Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

De uitdrukking blijft steeds weer opduiken op het web. Maar wat is het precies en wat kun je ermee?

Het Metaverse Standards Forum wil de technologie voor het metaversum definiëren. Dat gebeurt door open standaarden vrij te geven aan de hand waarvan bijvoorbeeld augmented en virtual reality in de toekomst kan worden gebouwd. Achter het forum schuilen 36 IT-bedrijven. Microsoft, Meta, Nvidia en Adobe zijn enkele van de bedrijven die deel uitmaken van het forum. Het is mogelijk dat in de toekomst meer IT-bedrijven zich aansluiten bij het forum.

MetaverseF22

Er zijn belangrijke spelers die momenteel geen deel uitmaken van het forum, zoals Apple en Niantic. Al is het voor Apple mogelijks geen prioriteit zichzelf aan te sluiten. Het bedrijf liet eerder al verstaan nog niets te maken te willen hebben met het metaversum.

Metaverse met open standaarden

“Meerdere industrieleiders hebben verklaard dat het potentieel van de metaversum het best kan worden gerealiseerd als het is gebouwd op een fundament van open standaarden”, geeft de eerste verklaring van het Metaverse Standards Forum aan. Naar de aanbevelingen van deze industrieleiders gaat het forum dus luisteren.

Wat is de Metaverse

 

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)