Welkom bij

CLOUDZEELAND.NL

Ongetwijfeld kom je de termen web3, blockchain, NFT’s en smart contracts wel eens tegen, maar wat betekent deze ontwikkeling voor je smartphone?

Hoewel het internet nu van iedereen lijkt, is dat niet zo. Alles wat we online plaatsen is eigendom van grote partijen zoals Google, Meta, Amazon en Twitter, die geld verdienen met wat wij aan het internet toevoegen – terwijl ze onze privacy niet goed waarborgen. Daar moet web3 wat aan veranderen.

MIT Technology Review voert een functie uit op 'blockchain-telefoons'. Volgens hen is de eerste golf van crypto-gerichte smartphones "een kleine stap in de richting van een gedecentraliseerd web" (het hoofddoel van Web3). Met de Exodus 1-telefoon, beschreven als "de Native Web 3.0 Blockchain Phone" ("Web 3.0" wordt steeds meer gebruikt om het komende gedecentraliseerde web aan te duiden), wil HTC het internet opnieuw opbouwen "door de mensen in staat te stellen hun eigen identiteit te bezitten , persoonsgegevens en activa.”

Ethereum-maker Vitalik Buterin zei: "Ik ben verheugd om te zien dat EXODUS het werk doet om blockchain- en cryptocurrency-technologie veilig en gebruiksvriendelijk te maken voor de massa."

MIT TechReview   Exodus   Etherum

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)