GlasDraad Zeeuws-Vlaanderen verlengt haar campagne voor bewoners en ondernemers in de dorpen en het buitengebied  van Zeeuws-Vlaanderen.

Het bedrijf heeft, samen met de gemeenten Terneuzen, Sluis en Hulst, haar inschrijfcampagne verlengd tot 1 oktober 2022.

Martijn Betlem, Manager GlasDraad Zeeuws-Vlaanderen, over de resultaten tot nu: “Wij zijn zeer verheugd over het enthousiasme van de inwoners en ondernemers in het buitengebied. Daar is de 40% ondergrens gehaald. De meeste dorpen (inclusief de adressen buiten de dorpen met een COAX-kabel aansluiting) halen gemiddeld 35%. In Sluis, Cadzand-Bad, Sluiskil en Heikant ligt de deelname onder de 20% waardoor we in totaal op 31% uitkomen.

Inwoners in de dorpen (of daarbuiten met een COAX-kabel aansluiting) kunnen zich tot 1 oktober 2022 aanmelden tegen de huidige voorwaarden. Dit kan via website of inschrijfformulieren. Voor inwoners in de buitengebieden (adressen zonder COAX-kabel aansluiting) geldt dat aanmelden nog wel kan, echter tegen andere voorwaarden. Stuurt u ons een verzoek voor inschrijving van uw woning en wij informeren u graag tegen welke voorwaarden u zich kunt aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de postcode check.

Eén helder doel

Wanneer GlasDraad Zeeuws-Vlaanderen op 1 oktober 5% extra aanmeldingen heeft gehaald, gaat het bedrijf conform de planning vanaf eind 2022 een supersnel, modern glasvezelnetwerk aanleggen. Als Sluiskil, Sluis, Heikant en Cadzand-Bad nog steeds te weinig interesse tonen, zal Glasdraad eventueel overwegen te starten met de aanleg zonder deze 4 kernen.

Glasdraad  Inschrijven

Lees ook

Formule 1 2022

5 Dagen Tijdschema >

MotoGP 2022

12 Dagen Track Info >

Bingewatchers

Netwerk van hobbyisten

Cloudzeeland bestaat uit een groep mensen (jong en oud) die op digitaal gebied hun eigen specialiteit hebben en daar anderen vrijwillig bij willen helpen. Heb je een vraag of hulp nodig? Klik hieronder op de blauwe button.

Hardware

Hulp bij aanpassen/installatie van TV en losse apparatuur

Internet

Hulp bij installatie van mailprogramma, netwerk en desktop programma's

Neem contact op

Website en onderhoud

Hulp bij het maken en onderhoud van website, domeinregistratie en SEO

Wij maken gebruik van cookies
Wij maken gebruik van cookies

om zo onze content te kunnen afstemmen op uw interesse(s)